Heips kaikille

Aikaa on taas vierähtänyt mutta tota tekemistä vaan tuntuu riittävän niin paljon ja meikäläisen liikkuminen kun ei ole mistään nopeimmasta päästä.

Nyt olen sentään saanut oikein kunnon korsetin, tuli ampiaisvyötärö niin nopeasti ettei huomannutkaan : ) ja lisäksi fyssarini hommasi punaisen hienon "ferrarin" (rollaattori) mulle että voisin kävellä edes jonkinlaista lenkkiä.

"Ansan" pennut ovat kasvaneet jo niin vanhoiksi että omaan kotiin lähtö on reilu viikon päästä. Niistä on vielä 1 uros + 1 narttu varaamatta. Kaikki pennut ovat vietikkäitä ja avoimia. Työlinjaisiksi pennuiksi ne ovat sellaisia siromman mallin omaavia mutta vauhtiahan sitten piisaa.

"Fidzin" pennutkin syntyvät joulukuun alussa, niitä odotetaan hyvin mielenkiinnolla. Hanna on hoitanut mamman hienosti ja tiineys on edennyt ilman ongelmia.

Tuloksia on tullut edelleen tasaiseen tahtiin. Sekä mali että bortsu kasvatit ovat käyneet tässä syyskaudella agility ja toko kokeissa eikä tuloksia ole tarvinnut hävetä.

Sakemanni kasvatteja on kehuttu myös oikein vietikkäiksi ja luonnettakin kuulemma riittää sekä tottakai kauneutta : )

Viestejä ja kuviakin olen saanut teiltä nyt ihan mukavasti, muutamat ovat jopa innostuneet tulemaan paikanpäälle kahvittelemaan ja tietysti koiruudet mukana, se on tosi kivaa ja piristää kummasti näitä harmaita päiviä.

Kirjoittelen taas kun pääsen istahtamaan koneen ääreen, siihen asti oikein mukavaa talven odotusta.