No niin kaikki harrastajat ja miksei sohvaperunatkin, olemme muutaman aktiivisen kanssa keskustelleet jos alkaisimme kesäisin kokoontumaan viikon leirille. Tästä syystä taas teitä ja älynystyröitänne vaivaan.

Ajattelimme jotain vakioviikkoa joka kesä ja mahdollisesti heinäkuussa kun silloin näyttäisi olevan kaikista vähiten noita kansainvälisiä kisoja missään lajissa.  Meitä on jo niin paljon että leiripaikka tietoja ja ehdotuksia ottaisin vastaan, laskin että vaikka vain puolet pääsisi paikalle niin ihmisiä olisi jo satakunta, ja lisää kerkiää vielä tulemaan.  Sitten toinen mihin tarvitsen aktiivisten apua on treenarit, vaikka meillä omasta takaakin löytyy huippunimiä lajiin kuin lajiin niin ajattelin kuitenkin tuottaa  joitain ulkolaisia treenareita myös mukaan, näin ehkä saamme jotain ihan uutta näkökantaa omiin juttuihin.

Lähettäkää minulle lisäehdotuksia leirin kehittelystä, mikä olisi teidän mielestä tärkeää, ja myös olisi mukava tietää mikä hinta olisi viikosta mielestänne kohtuullinen.  Edelleenkään en itse voi kentillä käydä kun toi fysiikka on mikä on mutta täällä kotona voin osallistua kehitykseen ja laskelmiin sekä soitella sitten ehdottamianne paikkoja läpi. Leiripaikasta olisi hyvä löytyä majoitustilat mieluiten kahdenhengen huoneina, muutama isompikin voi tietysti olla perheitä varten, ja ne treenipaikat sitten jokaiselle lajille ainakin kohtuullisen matkan päästä. Agility esteitä saadaan kyllä toimitettua omasta takaa mutta kunnollinen pohja pitäisi siihen olla valmiina.

Tällaisia ajatuksia täällä nyt pyöritellään. Kahville saa ohikulkiessa poiketa, voin luvata olevani kotona lähes koko ajan, ainoat poikkeukset ehkä lääkäri käynnit.  Jatkakaa treenejä ja kisoja, on tosi kiva saada uutisia kuinka olette edistyneet.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille ja kirjoitellaan pian.