MOI KAIKILLE!

KOTONA OLLAAN, VÄSYNEINÄ MUTTA AH NIIN ONNELLISINA. HAUHON VIIKONLOPPU SIIS  ALKOI PERJANTAINA JA HETI ALUSTA ALKAEN TUNNELMA OLI  HIENO. LAUANTAI JA SUNNUNTAI OLI SITTEN TOUHUA TÄYNNÄ. JÄLKIÄ OPETELTIIN PELLOLLA REKORIUKSEN REIJON PILKUN TARKAN SILMÄN ALLA. SUUR KIITOS REIJOLLE SIITÄ.

HAKU PORUKKAA VETI AALLON JOPI, METSÄÄN EN KERINNYT MUTTA HIKISTÄ HOMMAA NÄYTTI OLEVAN. KIITOS JOPILLE MYÖS LAUANTAIN RUOKA HUOLLOSTA.

 PURUISSA HÄÄRÄSI ESA TAPIO. ESAN OSAAMISEN ANSIOSTA JOPA WHIPPETTI PENTU KÄVI TUTUSTUMASSA PURUJEN SALOIHIN. PIDIMME KYLLÄ MYÖS IHAN KILPAILUTASOISIA TREENEJÄ. TUHANNET KIITOKSET ESALLE.

 SUUREN SUOSION SAANUT AGILITY HOIDETTIIN ERITTÄIN VANKALLA KOKEMUKSELLA, KLOSSNER JA SAVIKKO. KIITOS POJAT, VANHASTAKIN OLI KIVA KATSOA HUIMAA VAUHTIA KENTÄLLÄ.

 KIITOS KIMMOLLE JA MARIKALLE MYÖS SUURESTA SATSAUKSESTA RUOKAHUOLTOON, SEKÄ ISO KIITOS CITYMARKET ITÄKESKUKSELLE SPONSOROINNISTA.

HAUHOVIN KÄYTÖSTÄ KIITOS KALLIOMÄEN VILLELLE, josta muuten tuli myös Tammikalliolainen.

SUURIN KIITOS TIETYSTI OSALLISTUJILLE, ILMAN TEITÄ EI MITÄÄN LEIRIÄ OLISI OLLUT. OLI TOSI KIVA NÄHDÄ KASVATTEJA JOPA IHAN KASVATUSTYÖN ALKUTAIPALEELTA LÄHTIEN. OSALLISTUJIA OLI TODELLA YMPÄRI SUOMEA.

OTAN MIELELLÄNI VASTAAN EHDOTUKSIA MITEN HALUAISITTE NÄITÄ LEIREJÄ KEHITTÄÄ JA OLISIKO ESIM. PARIN LAJIN VIIKONLOPUT HYVÄ IDEA?

HYVÄÄ JA LÄMMINTÄ KESÄN ALKUA TEILLE KAIKILLE JA PALJON TSEMPPIÄ KISAKENTILLE.