Heips kaikki

Ensin se tärkein, Giltsi pyöräytti eilen illalla 6 urosta ja 3 narttua, kaikki voivat hyvin!

Sitten muita löpinöitä.  Jotkut ovat saattaneet huomata että minua on ollut vaikea tavoittaa viime vuoden lopussa ja tämän vuoden alussa, asia johtuu siitä että olen ollut aika huonossa kunnossa ja paljon hoidossa invalidisäätiöllä eli Ortonissa ruskeasuolla, ei muuta vakavampaa kun tämä selkävaiva joka välillä estää liikkumisen kokonaan, jos et saa puhelimella muuten yhteyttä niin laita tekstiviesti, yritän soittaa mahd.pian tai sitten vastaan tekstarilla.

Paljon olette taas kasvattieni kanssa touhunneet ja olen erittäin ylpeä tietysti jokaisesta, onpa sieltä jo tullut yksi TVA eli Jaana+"Cindy" Rölli äippä on ikionnellinen. Paljon kiitoksia ja onneksi olkoon.

Pentuja on kevään aikana tulossa lisää, jopa meidän "suskoira" astutetaan kun juoksu tulee.

Koittakaahan jaksaa treenailla kun kevätkin tuntuu nostavan päätään, erittäin mielelläni otan uutisia tuloksista mitä olette saaneet ja toivottavasti pääsen kesällä edes joitain myös näkemään kentällä ja kokeissa.

Olen myös suunnitellut järjestää joitain luentoja ihan vain omien kasvattien omistajille, joten ilmoitelkaa mistä luennoista olisitte eniten kiinnostuneita niin otan yhteyttä parhaisiin osaajiin asian järjestämiseksi.

"Simpun" jälkeläisille ja tietysti muillekkin, Marko pitää seminaarin heinäkuussa Hauhovissa jonne toivoi ainakin kaikkien J ja L pentujen omistajien ilmoittautuvan ja saapuvan paikalle, yritän itsekkin tulla jos kunto sallii.

Eipä tällä erää muuta kun loistavaa kesän odottelua kaikille ja tsemppiä.