Heips kaikille

Eipä ole tullut kirjoiteltua pitkään aikaan. Kaikkea on kerinnyt tapahtua tässä välillä. Oikea käsi on ollut lähes pois pelistä pidemmän aikaa ku meni nimetön pois paikaltaan. Monet kasvatit ohjaajineen ovat tehneet hienoja tuloksia lajeissaan.

"Saaga" pyöräytti 9 hienoa mali vauvaa, pentue on tosi tasainen ja tosi kiva. Ne on lähtenyt jo omiin koteihin paria urosta lukuunottamatta, niistä pari meni rajojen ulkopuolelle, toinen Viroon ja toinen sitten hieman pidemmälle Kroatiaan. Kaikki ovat olleet tosi reippaita uusissa ympyröissään. Nämä kaksi urosta täällä kotona omaavat erittäinkin hyvät ominaisuudet kaikkeen harrastukseen ja ovat selkeästi kaksiviettisiä.

"Just" teki viikko sitten sen luvatun kolme pentua, 2 urosta ja nartun. Narttu jää omiin tarkoituksiin uroksista voi kysellä. Mielellään niitäkin näkisin todellisten kisaajien käsissä.

Seuraavia pentue suunnitelmia on sitten vuodenvaihteessa, Ånlylle ja Gepardille ainakin odotan juoksun alkavaksi. Etsinkin Gepardille sopivaa urosta kuumeisesti, ei mikään jättikokoinen ja agressionkaan ei tarvitse olla mikään hirveän mahtava koska nartulta löytyy sitä riittävästi itseltään. Ehdotuksia otan mielellään vastaan kun en pääse itse kiertelemään niin toimikaahan mun silminä ja ilmoitelkaa hyvistä kandidaateista.

Kiitos kaikille kuluneesta ja paljon tsemppiä myös tulevaan, yritän kirjoitella tulevaisuudessa hieman ahkerammin.