Yhdistetään hyvä koira+erinomainen ohjaaja sekä huippu maalimies= Suojelun SUOMENMESTARI 2011

ANNAKAISA LOIRI + TAMMIKALLION LUCKY LUKE  "Tuukka"      PALJON ONNEA !!!            

Kiitos myös maalimies  Marko Koskensalo

 

Tänään tuli myös tulos näyttely puolelta  Tammikallion  FEMMA  "Dori"   PN1,  VSP,  SERT      : )   uskokaa pois.

 

Sitten sellainen typerämpi juttu tähän perään kun kaikenlaista juttua taas kuulee tänne kotinurkille kyläilijöiltä.

Väittämä kuuluu että olisin joskus vuokrannut malinartun pennutukseen ???   Miksi ikimaailmassa tekisin jotain noin tyhmää kun ne parhaimmat sattuu olemaan omia. Jonkun pentueen olen antanut syntyä täällä ja minun kennelnimelle mutta vuokrannut en niitä narttuja ole. Yksi huippu narttu joka ei ollut sijoitus mutta erittäin hyvä koira oli Hasun Piian  Bimu "Luka", sitä olisi voinut vuokratakkin tekemään useampia pentueita.

Omia astutettavia on Frendi, Giltsi, Gepardi nämä ovat ikuisesti omia ja sen lisäksi tulee sijoitukset joita on niin paljon että niistäkin vain tosi hyvät astutetaan. Seuraavan kerran kun joku väittää vuokranneensa nartun minulle pyytäkää siitä joku dokumentti niin minäkin uskon.

Syksykin tekee taas tuloaan mutta ilmoja vielä riittää treenata ja kisata, tsemppiä kaikille ja neuvoja saa ilomielin kysyä jos tulee ongelmia.

Pentusuunnitelmissa onkin jo pari ilmoitusta mutta lisäksi sinne tulee ainakin  Frendi " Kikka" joka astutetaan Goljatilla "Jalo"

Tämä "Ansa"+"Leo"  pentue on taas sellainen "vuokra" : )  ja siitä voi kysellä Kalliomäen Villeltä.

"Fidzin" pentuja on kyselty niin paljon että varata en tällä hetkellä voi enempää, kun pennut joskus näkevät päivänvalon niin katsotaan sitten kuin paljon sieltä riittää.

Kiitos taas kaikille kerenneille täällä kyläilyistä se kummasti piristää päivää kun näkee "vieraitakin" ihmisiä.