Vuosi se on edennyt jo pitkälle täällä metsänkeskelläkin. Innokkaimmat harrastajat ovat jo kisanneet ja tuloksia on tullut kiitettävästi.

TOKO puolella on näkynyt tuloslistoilla paljon uusia Tammikalliolaisia ja ykköstuloksia sekä sijoituksia on tullut sekä maleille että bortsuille, kiitos siitä teille.

AGILITY puolella on leivottu sekä agility että hyppy valioita, kiitos myös niistä tosi paljon.

Kaikille tietysti ONNEA saavutuksista ja tsemppiä myös tuleviin koitoksiin. PK puolen koirakot aloittanevat ihan tuota pikaa, teille myös samanlaista menestystä ja onnea koitoksiin.

Kevät on tietysti tuonut myös narttujen kiima ajat kuvioon ja tällä hetkellä astutettuna ovat mali Giltsi ja bortsu Ånly. Giltsi on jo niin pitkällä että tiineys näkyy "Raija" on vasta astutettu mutta en näe mitään syytä miksi ei tulisi kantavaksi.

Minulle ei ole löytynyt mitään hoitoa tai lääkitystä että pääsisin täältä kotoa kovin pitkälle lähtemään, selkä on päättänyt olla tekemättä minkäälaista yhteistyötä tässä asiassa joten kentillä minua tuskin näkyy edelleenkään. Toivon että kulkiessanne läheltä tulette siis moikkaamaan tänne kasvattienne synnyinkotiin. Kahvit keitetään aina, pullaa ei välttämättä jos ei tytöt ole sattuneet just leipomaan : )

Minulla on täällä tällä hetkellä myös Wikströmin Kirsiltä vuoden vanha tummanharmaa sakemanni narttu joka etsii harrastavaa sijoituskotia. "Hobi" on tosi vilkas ja avoin tyttö, kaipaa selvästi ihmistä jolla on oikeasti aikaa harrastaa ettei jää vaan aikomus asteelle. "Hobi" on sakemanni jonka voisin itsekkin ottaa jos voisin vielä jotain tehdäkkin.

Hyvää kesän odotusta kaikille ja toivottavasti eksytte tänne joskus myös "kahville"