Gepardilla juoksu alkanut ja menemme kylään Korreille "Elmon" luokse josko astutus onnistuisi ja tulisi taas pikkuisia. "Gedi" on kaksiviettinen ja dominoiva narttu joka asuu sijoituskodissa, sillä käydään treenamassa aina kun aika antaa myöten. Tero on ammatiltaan uintivalmentaja niin aika on tosi rajallista kaikkien edustusmatkojen lomassa.

"Elmo" astuikin jo Giltsin ja erittäin hyvillä tuloksilla, ero näillä siskoksilla on siinä että Giltsi on enemmän saalispainotteinen eikä läheskään yhtä dominoiva. "Elmosta" Korrit varmaan kertovat teille mielellään, sen verran kun itse olen kerinnyt tutustua kyseiseen "herrasmieheen" on se erittäin tasapainoinen ja hyvin ympäristön kanssa toimeentuleva koira.

 

Kaksi bortsu urosvauvaa on vielä vailla omaa kotia, pojat ovat erittäin toiminnallisia, ketteriä ja ahneita joten ei pitäisi olla kovin vaikeata harrastella ihan mitä vaan.

Uniikin ja "Diskon"  sakemanni vauvat voivat hyvin ja niistä voi narttuja kysellä, uros on löytänyt jo ottajansa : )

Kiitän tässä samalla kaikkia sijoituskoirieni omistajia kun jaksatte seurata hyviä uroksia ja informoida tännepäin, se on erittäin suuri apu minulle, on niin helppo sitten vain koneelta katsoa ne jotka linjoiltaan sopii ja pyytää sitten käymään lähempänä meikäläistä.