Vuosi 2012 vie viimeisiä tunteja. 
Vuosi alkoi heti huonohkosti "Röllin" pois menon merkeissä ja pari viikkoa, niin Aida nukkui meillä ollessaan ikiuneen.
Näistä kun jotenkuten selvittiin niin alkoi oma kunto osoittamaan heikentymisen merkkejä, no lääkäri sitten vahvisti että nyt on hengenlähtö lähellä.
Siinä tilanteessa sitä ihminen alkaa nopeasti miettiä miten hoitaa jälkikasvun tulevaisuus jos huonosti käy.

Onneksi tässä vuosien varrella on tutustunut ihmisiin jolle voi tehtäviä luottaa, tosin oli niitäkin jotka käyttivät tämän tilanteen omaksi edukseen näpistämällä koiria ja niiden papereita sekä väärentämällä sopimuksia omaksi hyväkseen.
Hengissä selvisin ainakin toistaiseksi joten eiköhän nuo epärehellisetkin joudu vielä vastuuseen teoistaan.

Pentueita tuli taas enemmän kun oli suunnitelmissakaan mutta nämä REHELLISET ystävät tekivät pyytetöntä työtä ja niistäkin selvittiin hienosti, pennut saivat tosi ihania koteja ja Tammikallion kennel uusia hienoja tiimiläisiä.

Jotta tämä vuosi ei vain unohtuisi koskaan niin lasteni isä eli Ari sai tähän perään vielä vakavan sairaskohtauksen.
Tässä sitä sitten odotellaan mitä se tuleva vuosi keksii jos siis elonpäiviä riittää.
Tulevaisuus on kuitenkin jälkikasvulle pedattu Saksanmaalle, eli seuraavat Tammikallion pentueet syntyvät todennäköisesti sillä puolella :)

Varoituksen sana teille jotka suunnittelevat antavansa koiransa jonkun treenattavaksi tai kilpailtavaksi, ottakaa tarkkaan selvää ihmisestä ettei koiranne häviä saman tien. Nämä ihmiset jotka tätä tekevät voivat olla teidän "ystäviä" pitkältäkin ajalta mutta heti kun mahdollisuus löytyy käyttävät luottamustanne hyväkseen. Sijoituskoirista myös tehdään omia koiria ilman että mitkään ehdot täyttyvät. Näitä ihmisiä meille on onneksi tullut eteen vain alle yhden käden sormien määrä.
 
Haluan kuitenkin kiittää kaikkia niitä tosi ihania tiimiläisiä jotka ovat jaksaneet kannustaa ja auttaa tämän vuoden vaikeina hetkinä, teitä on monia mutta kuitenkin erityiskiitos Salla + Juha, Ville, Asta, Terhi + Karoliina, Jouni + Viivi, Seppo + Anja, Lentsu.