Täytyy tässä tänne kirjoitella kun on niin paljon tullut omituisia juttuja asian tiimoilta esille.

Zonzo oli siis kesällä hetken aikaa kokeilussa Sara Heikkisen luona Espoon Mankkaalla, tuona aikana hän antoi uroksensa astua Zonzon vaikka oli hyvin tietoinen Zonzon ja sen sisarusten perinnöllisistä sairauksista, käskin hakemaan aborttipiikin mutta sitä hän ei tehnyt vaan antoi pentujen syntyä. Pyysin Zonzoa kotiin moneen kertaan mutta sitä ei tapahtunut ja viimein pyysin ainakin eläinlääkäriä menemään tarkistamaan tilannetta. Eläinilmoituksia tulee ilmeisesti niin paljon että hän ei tämmöiseen epäilyyn lähtenyt heti mukaan. Minä en saanut mennä katsomaan Zonzoa, vaan tältä perheeltä tuli ehdoton kielto edes tulla heidän pihalleen. No Zonzo nyt kuitenkin saatiin sieltä puolitoista viikkoa sitten toimitettua lääkäriin, ja syy miksi sitä ei tarvinnut viedä takaisin pentujen luokse oli lääkärin antama lausunto jossa ilmenee että Zonzo oli aliravittu ja hoitamattomien tulehdusten takia kuumeinen, joten joutui kahden viikon antibioottikuurille ja kunnon ravinto piti taata sekä lausunnossa lukee että jos pennut tarvitsevat emäänsä ne tulee toimittaa emän luokse tämän kotiin. 

Tällä hetkellä Zonzo voi jo huomattavasti paremmin ja on saanut onneksi muutaman kilonkin painoa takaisin.

Sara Heikkinen myy nyt näitä pentuja paperittomina, hän kertoo omistavansa molemmat vanhemmat mikä on tietysti valhe. Sara ei ole eikä koskaan tule omistamaan Zonzoa. Hän myös kertoo että emällä ei ole muita sairauksia kun D:n lonkat, siinä toinen valhe, hän ei ole koskaan tutkituttanut Zonzoa mutta olen kertonut kyllä kaikki Zonzon viat joten näin ei pidä ihmisiä huijata ja myös Zonzon sisaruksissa on sairaita yksilöitä vaikka Sara muuta vakuuttaa. Sara pyytää pennusta viittäsataa euroa ja sanoo että niillä pitää ehdottomasti harrastaa, näillä perinnöllisillä sairauksilla voi kyllä harrastukset kuin myös muukin elämä jäädä aika lyhyeksi. Pentujen omistusoikeuttakaan ei ole vielä selvitetty, nyt kun saattaa olla niin ikävästi että minä kun omistan Zonzon niin omistan myös pennut. 

Toivon että varoitatte ystäviänne ja kavereitanne tästä tapauksesta, säästyvät isoilta murheilta kun varmistavat aina vanhempien taustat. Kirjoittelen taas kun uutta ilmenee.