Kennel Mamma täällä !

Talvi taitaa tehdä tuloaan? Muutama tulos syksyltä on mielessäni mutta kirjaamatta uutisiin, tässä tulee.

Devil "Rico" + Sirpa osallistuivat belgien suojelun rotumestiksiin ja tekivät aivan mieletöntä yhteistyötä, tulos oli hieno kahdeksas, tässä vaiheessa yhteistyötä parilla oli vain kuukausi, ensi vuonna sitä on kertynyt toivottavasti rutkasti lisää ja uskallan toivoa vielä jotain suurempaa. Hurjasti onnea tästä syksystä ja tsemppiä ensi vuoteen.

Femma "Dori"+ Miia  aloittivat agility uransa ja jo yksi nolla tuli heti plakkariin, Hienoa tytöt, jatkakaa samaan malliin.

Eeden "Riepu"+ Saija tekivät sitten JK-1:n ihan tosta vaan, jatkoa on kuulemma luvassa koska ohjaaja selvisi "hengissä" elämänsä ensimmäisistä pk kisoista. TOSI HIENOA ps. enpä kyllä muuta odottanutkaan.

Meidän kennel maskotti "KALLE" oli jälleen kerran ROP ja  tittelit sen kun lisääntyy. Edelleen olen sitä mieltä että käyttökoirien rinnalla täytyy olla ripaus kauneutta tasapainottamassa tilannetta!

Sitten vielä muuta asiaa, syksyn makkaranpaisto ilta olisi varmaan mukava järjestää jossain otollisessa vaiheessa? Tietysti niin että kaikki pääsisi mukaan ja kennel mamma haluaisi nähdä "jälkikasvuaan" myös mukana. Ajankohdasta ehdotuksia otetaan vastaan.

Olen saanut pyynnön että alkaisimme palkita vuoden lopussa parhaiten menestyneitä kasvatteja. Pyytäisin hieman apua valinta systeemiin että siitä saataisiin tasapuolinen kaikille, mitä ehdotatte? Pokaalit tullaan jakamaan näin.

Paras kansallisten lajien PK-koira

Paras suojelu koira

Paras FH-koira

Paras agility koira

Paras Toko koira

Siis nyt viisaat päät yhteen ja ehdotuksia. Kirjoittelen taas kun asiaa tulee, toivottavasti pian.

Uudet pentueet pitää kohta laittaa hautumaan, sitä odotellessa oikein ihanaa talven alkua kaikille.