Moi kaikille Tammikalliolaisille!

Kesä on lähes mennyt ja kisat ulkona koluttu kohta tämän vuoden osalta ohi, tässä muutama muisto kesän kisoista, toivottavasti en unohda kovin paljon.

"AIKU"+SEPPO   tekevät säännöllistä ja tasaista työtä agi puolella, Aiku ehkä jo jäähdyttely puolella mutta kovaa ja korkealta kuitenkin Aiku kulkee. Vointeja vielä  ensi vuoteenkin.

BÖÖNA+ANJA  menevät sekä agilityä, hakua ja uutena valtauksena  tokoa, agility kai kulkee tällä hetkellä koviten, nollia ainakin on rapsunut tasaiseen tahtiin. Teillä kisat jatkuu läpi talven, joten tsemppiä eteenkin päin. Kiitos Anjalle myös kotisivujen kunnossapidosta, kauniita sivuja ja koiria on mukava katsella. Anja+ Bööna kuuluvat agilityn B-maajoukkeeseen.

ALFA+MARTTI ovat menossa FH-SM kisaan, toivottavasti saatte tänä vuonna pysyä terveenä ja näyttää kyntenne. Pidäme kaikki varpaatkin pystyssä.

LAX+PETE ovat myös kilpailleet agilityssä, Lax on vielä hieman kesken mutta vauhtia riittää kuulemma toisillekkin antaa. Kun palaset kolahtaa kohdalleen,  voimme kai odottaa jotain suurta?

"JUST"+JERRY ovat myös edenneet agility radalla, ja ei sielläkään valittamista ole, esteet ylittyy ja vauhtia piisaa, kun  ikää vähän karttuu niin kisa määrät varmaankin nousee ja voimme odottaa teitä  mestaruus tasolle. Onnea matkaan.

"DORI"+MIIA kävivät luonnetestin pois päiväjärjestyksestä, tulos yllätti positiivisesti myös " kennel mamman". Hienoa tytöt, nyt odotan teitä sitten kisakentille.

"KIKKA"+KIRSI suorittivat BH kokeen ja suojelukisat kutsuvat, näyttäkää tytöt mistä kanat pissii.

"RIEPU"+SAIJA ovat kilpailleet agilityssä ja tokossa, tietysti  korkeimmissa luokissa, tulosta on syntynyt ja ensi vuonna uskallan odottaa jopa  molemmissa lajeissa SM osanottoa. Jälkikin on haarukassa kunhan Riepu pääsee sairaslomalta taas treenaamaan niin sieltä varmaan tulee myös tulosta.

"VEIKKO"+PEKKA kävivät pienen treenin jälkeen  tekemässä jälki kakkosen, jos treenais vähän enemmän voisi se paikka ensivuoden SM kisoissa olla haarukassa. En luo paineita mutta odotan kuitenkin? Tsemppiä.

FORSSI"RONTTI"+PETRI tekivät ensin  BH  kokeen ja parin viikon päästä suojelu ykkösen hienoilla pisteillä 274. "Kennel mamma" on erittäin ylpeä molemmista! Jatkakaa samaan tahtiin.

"RICO"+TEUVO olivat IPO karsinnoissa mukana ja harmikseni en ollut katsomossa, nuoret miehet suoriutuivat tehtävästä kiitettävästi. Ensi vuonna on ikää ja kokemusta enemmän, silloin voi varmaan odottaa paikkaa ainakin kärjen tuntumasta?

"AIKA"+JANNE ovatkin sitten jo luottopari sujelu puolella. Karsinnat meni loistavasti kuulemani mukaan ja sitten SM puruissa tuli vihdoin ne pisteet mitkä tälle parille sieltä vähintäänkin kuuluisi. SM kisojen C osan tuomari tiesi mikä on vahva suojelu koira. Toivon että jaksatte vielä tsempata ensikin vuonna. "Kennel mamma" haluaa vielä päästä ihastelemaan puruosuuttanne paikan päälle.

Tässä kai oli suurin osa kilpailleista koirakoista, kiitän myös kaikkia muita siitä työstä mitä jaksatte kasvattieni kanssa tehdä. "Kennel mamma" on ollut niin huonossa kunnossa koko alku vuoden että omat koirat vaan lusmuaa, mutta parempia aikoja odotellessa elän hengessä mukana. Tiedän että sieltä on tulossa paljon "nuorisoa" ensi vuonna kisakentille ja haluan tietysti itse päästä mukaan. Kirjoitelkaa ja ilmoitelkaa tuloksianne sekä muita kuulumisia, yritän parhaani mukaan sitten laittaa niitä tänne kaikkien katseltavaksi. Oikein lämmintä ja liikunnallista syksyä kaikille ja toivottavasti näemme kentillä.