Moi

Juhannus meni ja säät jatkuu lämpiminä, nautitaan siitä. O-pennut on sirutettu ja näin ollen saaneet nimensä.

Suski ja Juha veivät Overoaksin mennessään Italiaan, kiitos siitä tosi paljon. "Oaksista" on tullut pelkkää positiivistä palautetta, onneksi valinta mielytti koska on aina riski valita pentua jollekulle toiselle. Tässä pentueessa tosin on vain hyviä yksilöitä, kaikki on tosi tasaisia. Olenkin miettinyt josko astuttaisi myös "Gedin" "Elmolla".

Pari O-pentueen nartuista on vielä vailla omaa kotia.

Bortsu pennutkin kasvaa hyvää vauhtia, "Raijan" pennut temmeltää ulkona ja nauttii suomen kesästä. "Tyynen" vavvelit vielä viihtyvät sisällä mamin hoivissa.

Kisa ja jopa näyttely tuloksia tulee tasaiseen tahtiin, olen tosi ylpeä teistä aktiivisista kasvattien omistajista, olisipa kiva olla mukana kannustamassa mutta sattuneista syistä olen ainakin hengessä mukana täällä kotipihalla.

Tänään sattui yksi huvittava tapaus. Vietimme kaunista kesäpäivää ja yhtäkkiä pihaan kurvaa kaksi autoa, no niistä ulos tulee pari eläintohtoria. Minä siinä ihmettelemään että ei nyt vielä ole aika tehdä koirille tai hevosillekkaan mitään. Kävipä sitten ilmi että joku katkera ihminen oli soittanut ja pyytänyt tarkastamaan elukoideni elinolosuhteet kun ei ilmeisesti ollut niihin tyytyväinen. Siinä sitten tohtorit kiertelivät pitkin tilaa ja tytöt esittelivät kaikki elukat akvaariokaloja myöten. Eihän niissä mitään huomautettavaa ollut mutta pakkohan heidän oli ne katsoa. Siinä turhan kiertelyn aikana soi puhelin moneen kertaan ja ajattelin että montakohan oikeata potilasta joutui odottelemaan hoitoaan jonkun tyhmän ihmisen kateuden takia, toivottavasti ei mitään akuuttia hätää ollut.

Toivon että jos joku teistä on epävarma jonkun elukoiden hoidosta niin käytte ensin reilusti katsomassa ennen kun teette mitään noin tyhmää. Täällä vihdissä ainakin on ihan tarpeeksi oikeita eläinsuojelutapauksia ja myös oikeita potilaita hoidettavaksi. Eläintohtorit on työllistetty ihan korviaan myöten.

Me täällä jatkamme kesän viettoa lämpimissä merkeissä ja pidän kaikille peukkuja tuleviin koitoksiin.