Helle jatkuu ja kesä kauneimmillaan. Monella tuntuu olevan loma, muistakaa juoda paljon ja pitäkää lemmikkinne myös viileänä, muistutuksena: älkää laittako selkään mitään märkää pyyhettä ym. auringossa vain kiehuu siellä alla.

Kiitos kaikille positiivisistä ja kannustavista sanoista tuosta eläinlääkäri jutusta. Minusta on ihan kiva että puhutaan, olen huomannut että oli se mitä tahansa niin ihmisten mielenkiinto herää ja pakko päästä käymään. Minä kun en ole moneen vuoteen päässyt kentille enkä kisapaikoille niin suurin osa ei edes tiedä kenestä puhutaan, silloin on pakko tulla käymään ja tutustumaan. Sehän ei taas edistä muuta kun pentukauppaa, ne kun on suloisia ja "huippuyksilöitä".

Tämä kyseinen kateellinen ihminen oli vielä luullut että hoidankin koiria työkseni. Täytyy sanoa että ei paljon asioista tiedä. Otan kyllä omat kasvattini hoitoon ja jos samassa perheessä on muita niin ne myös. Koskaan en ole pyytänyt rahaa vaan koirille pitää tuoda omat eväät, muuten teen sen rakkaudesta elukoihin.

Meillä ei enään olekkaan kun yksi ihmislapsista suomessa ja sekin vaan siitä syystä kun minä tarvitsen jonkun "omaishoitajan" päivän askareihin. Taitaa tuo osamuutto Saksaan tapahtuakkin nopeemmalla aikataululla kun luulin : )

Älkää vielä säikähtäkö, ensin siirtyy vain elukat ja niiden tarpeelliset tavarat katsotaan sitten koska loput lähtee.

Malipennut on yhtä lukuunottamatta lähteneet omiin koteihinsa ja bortsu pennut kasvavat kovaa vauhtia. "Raija" pääsi jo lähtemään kotiin harjoittelemaan karsintoja varten. Pidämme "lasten" kanssa mammalle peukkuja.

Soitelkaa ja kirjoitelkaa kuulumisia, kahvit kyllä keitetään jos ohikulkiessa poikkeatte käymään : )