Moi vihdoinkin kaikille.

On ollut niin paljon kaikenlaista että kirjoittaminen on jäänyt hiukan retuperälle, yritetään parantaa vastaisuudessa.

Pentueita on ollut päällekkäin ja peräkkäin koko kevään ja kesän alun, nyt ovat taas vähään aikaan viimeiset viikon päästä luovutuksessa. Bortsuista siis kyse, ja niistä muutama uros vielä odottaa omaa kotia sekä punavalkoinen narttu sijoituskotia pk- puolen kodista.

Tarkkasilmäiset ovat huomanneet  että "Taco" on poistunut keskuudestamme, asian tarkentamiseksi voin sanoa että se ei  ollut Saijan hoidossa, alle jääminen tapahtui Viikin suoralla.

Kisarintamalla on Janne&" Aika" sekä Teuvo&"Rico" käyneet suojelu karsinnoissa, molemmat parit tekivät hyvän tuloksen. Paljon onnea niistä molemmille.

Janne&"Aika" näyttävät olevan ahkeria ja matkustavat  Ouluun SM kisoihin, toivotan onnea ja menestystä teille.

Itse olen niin laiska että en jaksa sinne asti lähteä ajamaan.

Agility koirakot ovat kisanneet ahkerasti ja tietysti saavuttaneet loistavia tuloksia.

MM-karsinnoissa Anja&Bööna tekivät kolme 0 rataa, vauhtia tarvitsee vielä hieman lisätä niin jo joukkue paikka aukeaa.

Leireistä on ollut kyselyitä, keväästä viisastuneena ajattelin erottaa agility/toko leirin ja PK leirin toisistaan. Lähetelkää ehdotuksia pitopaikoista, varsinkin agility/toko paikka, majoitustilaa pitäisi löytyä suht paljon ja treenipaikat pitäisi olla hyvät. Ajattelin kysellä myös jotain ulkopuolista kouluttajaa mukaan, että omat huippukouluttajamme saisivat myös treenata omia koiriaan.

PK-puolen treeneihin saan varmaan tilat varattua Hauhovista, tietysti otan sinnekin muita ehdotuksia vastaan.

Kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet lähetellä postia ja kuvia kasvateista, vaikka en aina kerkiä vastaamaan niin olen erittäin kiinnostunut kuitenkin mitä teille kaikille kuuluu ja varmasti luen kaikkien viestit ja tallennan kuvat. Olen pyytänyt Anjaa lisäämään sivuille kuvagallerian kunhan muilta kiireiltä kerkiää, sinne  haluan tietysti vauhdikkaita toiminta kuvia ja muitakin hassuja tapahtumia.

Onnea kaikille vielä jäljellä oleviin kisakoitoksiin ja toivottavasti jaksatte edelleen pitää yhteyttä.