Moi kaikille täältä koti kennelistä.

Vuosi on lähtenyt käyntiin pentujen merkeissä. Rölli teki 10, jotka yhtä lukuun ottamatta ovat lähteneet maailmalle, tämä yksi joka jäi kotiin on sinisilmäinen trikki narttu nimeltään Zonzo, teki sitten vanha rouva viimeiseen pentueeseensa tilaamani erikoisuuden, joten siniset silmät jatkaa loistoaan kisakentillä Röllinkin jälkeen. Tosin vielä ei Rölli ole eläkkeelle valmis, menee kun nuoruutensa päivinä, joten jatketaan niin kauan kun haluja riittää.

Starsky Yolanda "Yola" teki perään 5 vipeltäjää joista odotan myös loistavia harrastus kavereita kunhan ehtivät hieman vielä kasvaa.

"Luka" teki sitten tämän vuoden ekat malit kenneliimme, penskat on nyt 2 viikkoa ja menevät jo kun viimeistä päivää. Lukalla pentuja on 7.

Kisarintamalla agility koirat ovat käyneet ahvenanmaalla ja muutama täällä ihan  kotikamaralla esittämässä taitojaan, kehuja on tullut ihan Norjaa myöten. Tsemppiä vaan teille jokaiselle ja pyydän anteeksi että en osaa  tuloksista paljon kertoa, johtunee siitä että rajoittuneen tietämykseni mukaan en lajista kaikkea vielä ymmärrä. Koska oma rakenteeni ei ihan tähän lajiin ole tehty , joudun opettelemaan sen kentän laidalta, mutta kyllä minä vielä opin siitäkin kertomaan loisto uutiset, olette kuitenkin kaikki huippuja ja hienosti vieneet Tammikallion nimeä agility rintamalla ylös. Suuri kiitos siitä kaikille tasapuolisesti.

"Rela" on astutettu ja synnyttää noin puolessa välissä maaliskuuta.

Veto koirakot ovat aloittamassa kisa urakkaansa, "Kaiffari" ja "Mökä" toivotan onnea ja menestystä.