"Justin" Tammikallion Önöff  juoksu alkoi, eli pennuleita on odotettavissa helmikuun lopulla. 

Leiristä kiinnostuneita on ollut kiitettävä määrä, ja tietysti toivon myös että sitten annatte palautetta tänne päin miten meni ja koitteko saavanne uusia elämyksiä treeneihinne. Tälläisiä viikonloppuleirejä voidaan kyllä suunnitella sitten lisääkin ja ehkä pelkän tottiksenkin puitteissa.

Zonzosta olette myös kyselleet paljon. Zonzo voi nykypäivänä erinomaisesti, paino on normaali ja kun tulehduksetkin saatiin hoidettua niin ei kotona edelleenkään tee sisälle mitään hätiään, elikkä on kyllä ihan sisäsiisti jos oikein hoidetaan. Zonzolla ei myöskään ole mitään pelkoja huomattavissa ketään ihmisiä kohtaan joten on käynyt meille hyvin selväksi että ei kovin asianmukaisessa hoidossa siellä Saran luona ollut. Zonzon omistajasta oli myös jotain vasta väitteitä sieltä espoon päästä, no ne on käynyt myös poliisi tarkistamassa ja kuis ollakkaan minunhan se koko ajan on ollut, syntymästä tähän päivään ja tulee olemaan loppuelämänsäkkin. Zonzon pennuista voin kertoa siinä vaiheessa kun tutkinta alkaa, olen tehnyt tutkintapyynnön asiasta koska Sara on myynyt pennut ilman että olisin kirjoittanut hänelle niihin mitään lupaa eikä ole kuitenkaan korvannut Zonzolle aiheuttamiaan vahinkoja, itseasiassa ei ole ollut ollenkaan kiinnostunut selvisikö Zonzo ollenkaan. Lain tulkinta kun on niin että minun omaisuutta on käytetty ja näin ollen pennutkin on minun omaisuutta tai niistä täytyy maksaa asianmukainen korvaus kun ne on hukattu.

Kiitos vaan kaikille teille jotka olette eläneet minun kanssa tätä vaihetta ja auttaneet Zonzon hoidossa taas kuntoon ja erityis kiitos niille jotka toimittivat Zonzon kotiin ja lääkäriin, korvaisin teille kulunne jos tietäisin keitä olette. Kiitos kuitenkin tuhannesti.